Uitslag Feyenoord - VVV

Feyenoord heeft zaterdag een makkelijk middagje gehad. In de Kuip wonnen de Rotterdammers met maar liefst 6-0 van VVV-Venlo.

VVV moest het in De Kuip stellen zonder topscorer Giorgios Giakoumakis. De Griek, die verantwoordelijk was voor 23 van de 37 treffers van de Limburgers, was licht overbelast en kon zaterdag niet meedoen tegen Feyenoord. Zonder de spits maakten de Limburgers een dramatische indruk tegen Feyenoord.

Na een kwartier spelen kwam Feyenoord op voorsprong via Jens Toornstra op aangeven van Luis Sinisterra. Vijf minuten later kopte Lutsharel Geertruida de 2-0 binnen, en na een half uur spelen had Bryan Linssen de thuisploeg op een 3-0 voorsprong gezet na een assist van Orkun Kökçü.

In de tweede helft wist Toornstra opnieuw te scoren. Na iets meer dan een uur spelen maakte hij zijn tweede van de middag. Tien minuten later pikte ook Steven Berghuis zijn doelpunt mee. De aanvoerder krulde de bal fraai in de verre hoek. Vijf minuten voor tijd zette Eric Botteghin uit een corner de 6-0 op het scorebord.