FOK! Wat een weer: somber met mooi vooruitzicht

winterbanner

Hallo!

De sneeuw is in, op wat hopen na weg. De wegen zijn weer begaanbaar en men durft de straat weer op. Dat heb ik gemerkt in de fietsenwerkplaats. Naast dat de sneeuw weg is, is er ook prachtig lenteweer op komst dus de zogenaamde ANWB-stelletjes willen massaal fietsen. Waar we afgelopen weekend nog schaatsten, kunnen we aankomend weekend gaan zwemmen. Maar zo ver is het nog niet.

Vanavond is het op de meeste plaatsen bewolkt en valt er in het noorden een drupje regen. Wel wordt het weer droog vannacht hoewel er wel wat hoge bewolking is bij een minima van zo rond de 5 graden. De wind draait van zuidwest naar zuidoost in de loop van de nacht en is matig tot vrij krachtig. Aan het water kan een krachtige wind staan.

Morgenochtend neemt de bewolking toe en gaat het vanuit het zuidwesten regenen. De temperatuur ligt tussen de 9 en 14 graden. De dan zuidoostenwind is is matig, aan het water wederom wat harder; vrij krachtig.

Echt genieten zit er morgen dus nog niet in maar denk dat we al lang blij mogen zijn dat het niet meer zo koud is en de sneeuw grotendeels weg is hoewel dat ieder voor zich is.

Tot bij het volgende weerbericht!

 

Het is een zegen! Van het weekend er op uit met de fiets.
Het is een zegen! Van het weekend er op uit met de fiets. (Foto: Pxhere)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.