Lekker wijf ontslagen, want 'te lekker'

Het leven gaat niet altijd over rozen. Een understatement waar Claudia Ardelean zeker over kan meepraten. De 27-jarige Roemeense is namelijk ontslagen, omdat ze te lekker zou zijn.

Dolblij was het voormalige fotomodel toen ze begin deze maand werd aangenomen als vrijwilliger in het bestuur van een ziekenhuis. Ze besloot een selfie te maken voor het gemeentehuis van Cluj en slingerde deze op 8 februari op de socials met als onderschrift: "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de steun van de Nationale Liberale Partij van Cluj!"

Het spontane kiekje kwam de mooie blondine op veel kritiek te staan. Veel trollen beweerden namelijk dat Claudia het baantje alleen had te danken aan haar uiterlijk. En niet omdat ze een dubbele graad heeft in zowel Rechten als Europese ethiek.

Het plaatselijke ziekenhuis kon zich echter wel vinden in de kritiek en heeft haar ontslagen. Met als reden dat ze 'te mooi' is om de handen uit de mouwen te steken. De gemeenteraad betreurt het incident en onderschrijft de kwaliteiten van het mokkel. Gelukkig is Claudia inmiddels weer aan de slag als advocaat bij een lokale firma.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CLAUDIA ARDELEAN (@claudiaardelean_)

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CLAUDIA ARDELEAN (@claudiaardelean_)