Marvel's Avengers op next-gen consoles en nieuwe held Hawkeye 18 maart verkrijgbaar

De 'next-gen' versie van Marvel’s Avengers verschijnt op 18 maart 2021 voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, samen met de tweede nieuwe speelbare held voor de game: Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye, de boogschutter met een onfeilbare precisie. Spelers die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game bezitten, kunnen zonder extra kosten upgraden naar de volledige next-gen-versie en hun save-game overzetten om hun voortgang te behouden.

Naast de nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorgaande Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

Het verhaal van Future Imperfect is een vervolg op Taking AIM, het verhaal van Clint Bartons protégé Kate Bishop. Spelers komen meer te weten over Hawkeyes zoektocht naar Nick Fury, de leider van SHIELD, in de hoop dat hij kan helpen om AIM te stoppen. In plaats daarvan ontdekt Hawkeye een gevaarlijk nieuw wapen dat werd gebouwd door Scientist Supreme Monica Rappaccini, een wapen dat het lot van de mensheid zou kunnen veranderen. Onderweg raakt Clint verwikkeld in een tijdreis-experiment dat hem laat reizen naar een toekomstige aarde die is vernietigd door kosmische krachten en wordt bewoond door Maestro, een oudere, verknipte versie van Hulk die even slim als sterk is.