Uitslag ADO Den Haag - PSV

PSV heeft in de Eredivisie dure punten verspeeld tegen ADO Den Haag. Ondanks dat het veel beter was kwam het door een doelpunt in de blessuretijd niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

In de eerste helft kreeg PSV legio kansen, maar keeper Fraisl stond vaak in de weg. Zelf een penalty kon niet voor een doelpunt zorgen, Max miste. Uiteindelijk was het ADO Den Haag dat volledig tegen de verhouding in op voorsprong kwam, Adakanye scoorde na een fraaie aanval.

Na rust bleef het beeld hetzelfde met één verschil, nu scoorde PSV wel. Malen zorgde voor de gelijkmaker en na een fout van Amofa ook voor de 1-2. Verder bleef het kansen missen, o.a. doordat Malen twee keer de lat raakte. In de blessuretijd kostte dat de bezoekers toch nog de overwinning. Kramer scoorde uit een omhaal de gelijkmaker.