Vrouw predikant doet vier knaapjes, predikant kijkt toe

Een echtpaar uit de Amerikaanse staat Michigan wordt ervan beschuldigd veelvuldig seks te hebben gehad met minimaal vier minderjarige jongens. Zo moesten enkele knapen de vrouw in kwestie een veeg geven terwijl manlief toekeek. Saillant detail: meneer Stricjavvar Strickland blijkt tot voor kort predikant te zijn geweest van de plaatselijke kerk.

Dat men iedere zondag Gods woord verkondigt en de kudde gelovigen zijn zegen uitspreekt, hoeft niet te betekenen dat je altijd een eerzaam en braaf gelovige dient te zijn. Hoewel de 38-jarige predikant de opdracht 'Gaat heen en vermenigvuldigt U' met maar liefst acht kinderen toch wel erg letterlijk heeft genomen.

De 27-jarige mevrouw Strickland – inmiddels in blijde verwachting van haar zesde kind met de voormalige predikant – heeft naar verluidt minimaal vier jongens van 15 tot 17 jaar oud te hebben geronseld voor seks. Zo heeft ze in schooljaar 2017-2018 een jongen 50 dollar geboden in ruil voor een paar naaktfoto's. Even later meldde meneer zich weer bij het ventje, om in ruil voor een bedrag van 100 dollar seks te hebben met zijn vrouw terwijl hijzelf – geheel volgens de cuckoldfetisj – wilde toekijken.

Ook twee andere minderjarige knaapjes kregen elk 100 dollar aangeboden. Zij zouden juist moeten toekijken hoe de predikant zijn eega aan zijn zwarte, doch paarsgepunte lans reeg. Een vierde jongen kreeg in 2015 zelfs 200 dollar om mevrouw Strickland aan te duwen, wederom onder het toeziend oog van de almachtige predikant.

Hoewel er natuurlijk beroerdere manieren zijn om aan wat zwart te komen, besloot het viertal onafhankelijk van elkaar toch uit de school te klappen. De voortvluchtige Stricjavvar Strickland is hierop al in juli vorig jaar al uit zijn ambt als predikant gezet en in augustus bij verstek veroordeeld. Zijn echtgenote heeft zichzelf afgelopen maandag vrijwillig aangegeven. De rechtszaak tegen het duo zal op 26 april worden voortgezet.

De voorganger in betere tijden