Pijpbeurt voorkomt overval tankstation

Een onbekende vrouw heeft in Slowakije een ware heldendaad verricht. Ze heeft namelijk eigenhandig de overval op een benzinepomp voorkomen. Dit heeft zij gedaan door de overvaller een blowjob te geven.

De benzinepomp in kwestie werd dinsdagavond plots overvallen. De 24-jarige dader probeerde geld uit de kassa te jatten en bedreigde het personeel. Een medewerker opende de kassa, waarna de overvaller het geld pakte en de kassamedewerker een paar klappen gaf.

Hierna ging de kassamedewerker naar het kantoortje waar een collega aan het werk was. De persoon achter de kassa vluchtte hierop naar buiten en belde de politie. Ook de medewerker wist het kantoortje te ontvluchten.

De overvaller toog hierop naar het kantoortje met de bedoeling de kluis leeg te halen. Enkele seconden later kwam een onbekende vrouw het kantoortje binnen. Zij opende de broek van de dief en begon hem oraal te verwennen.

De overvaller gaf zich gewillig over. De vrouw deed haar werk totdat ineens agenten de pomp binnenkwamen. Half ontkleed keek het kersverse stel de agenten aan. "Ik hoef hem niet meer", zei de vrouw tegen de politie.

De overvaller werd hierop in de boeien geslagen. Volgens de politie heeft de – naar verluidt 36-jarige Tsjechische – een ware heldendaad verricht.


Een nieuwsfilmpje over de heldendaad