Vrouw valt Hugo de Jonge lastig; 'ik kom echt in liefde'

'Ik doe niets kwaad hoor Hugo, ik kom echt in liefde.’ Zo stapte Karin-Maria vandaag op demissionair minister Hugo De Jonge af, die bellend over het Plein in Den Haag liep. Maar niet iedereen denkt daar zo over. Zo meldt het AD.

Op Twitter heeft de vrouw een filmpje geplaatst waarop te zien is dat ze op De Jonge afstapt en hem aanspreekt. 'Mooie schoenen, ik doe niets kwaads hoor Hugo. Misschien geloof je dat niet, maar ik kom echt in liefde'. Dan zucht ze: 'Ja jongens, ik wil Hugo zo graag even in de ogen kijken, maar dat wil hij niet, lijkt het.'

Terwijl Karin-Maria hem aanspreekt zegt De Jonge tegen een man, die ook de minister achterna loopt: 'Ik ben even aan het bellen, wil je even kappen alsjeblieft? Je ziet toch dat ik aan het bellen ben, dat is toch asociaal wat je doet?' Karin-Maria zegt die reactie "niet zo vriendelijk'’ te vinden. Ze zegt tegen De Jonge: 'Hugo, ik zie dat je heel boos bent. Wil je samen even schreeuwen, misschien helpt dat', 'misschien vinden we samen god Hugo'. Kort na deze woorden geeft ze een schreeuw, terwijl De Jonge al is doorgelopen.