Lang grote man bij winnend Club Brugge

Waar er in Nederland deze kerst niet gevoetbald wordt is dat wel het geval in de Belgische Jupiler Pro League. Club Brugge won met 3-0 van KAS Eupen. Grote man bij Blauw-Zwart was Noa Lang. Nieuwe aanwinst Bas Dost was nog niet van de partij.

Club Brugge heeft zich een week na het 0-1 verlies tegen AA Gent goed hersteld. In eigen huis werd op tweede kerstdag een ruime overwinning geboekt op Eupen. Voor rust was het spel van beide ploegen matig en bleef het 0-0.

In de 52e minuut opende Lang op aangeven van Krépin Diatta de score. Niet veel later kopte Charles de Ketelaere de bal naar Lang die vervolgens de bal langs doelman Théo Defourny schoot: 2-0. Lang speelde opnieuw een rol bij het derde doelpunt. Via een hakje bezorgde de ex-Ajacied de bal bij zijn ploeggenoot David Okereke die vervolgens foutloos afmaakte.