Uitslag PSV - FC Utrecht

PSV is de nieuwe nummer twee van de eredivisie na een moeizame zege tegen FC Utrecht. Donyell Malen en Mohamed Ihattaren maakte met twee goede goals het verschil voor de Eindhovenaren, al kwam FC Utrecht in de tweede helft nog dicht bij de gelijkmaker.

FC Utrecht gaf in de eerste helft goed partij tegen PSV. Via de omschakeling kwamen de ploeg er een aantal keer gevaarlijk uit, maar het was PSV dat via de individuele klasse van Malen en Ihattaren met 2-0 gingen rusten. Eerst maakte Malen achter zijn standbeen de 1-0, waarna Ihattaren met een prachtig doelpunt de 2-0 maakte.

Net zoals vorige week haalde de trainer van PSV Roger Schmidt zijn beste spelers eraf en dat kostte bijna puntverlies. Nadat Mimoun Mahi twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer maakte kreeg Utrecht nog een aantal kansen op de 2-2, maar gelukkig voor PSV wisten ze die kansen niet te benutten, waardoor PSV door de zege naar de tweede plaats stijgt.