FOK! Wat een weer: wolkenvelden, geleidelijk meer zon

In het westen en noorden van het land is het bewolkt en het noorden en oosten ook nevelig. Vooral in het zuidoosten schijnt vanmorgen de zon, in de middag komt de zon ook in het westen en noordwesten af en toe tevoorschijn. In het noordoosten blijft het ook vanmiddag grijs en nevelig. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 4°C. De zuidoostenwind blijft zwak tot matig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en is het aanvankelijk droog. In het noordoosten is het eerst nog bewolkt en mogelijk ook nevelig. In de tweede helft van de nacht neemt de bewolking in het zuidwesten toe en tegen de ochtend kan er in Zeeland lichte regen vallen. Het gaat op de meeste plaatsen 1 à 2 graden vriezen. De zuidoostenwind wordt matig, aan de kust af en toe krachtig.

Vrijdagochtend raakt het overal bewolkt, het laatst in het noordoosten. De regen breidt zich van het zuidwesten uit langzaam verder over het land uit, in het uiterste noordoosten blijft het tot ver in de middag droog. De maximumtemperatuur ligt rond 3°C. De zuidoostenwind is matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Woensdagmorgen in Purmerend. (Foto: Pukeko)
Woensdagmorgen in Purmerend. (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!