Uitslag Feyenoord- Heracles Almelo

Feyenoord is er niet in geslaagd optimaal te profiteren van het puntverlies van Ajax en Vitesse eerder dit weekend. Tegen Heracles Almelo kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Feyenoord begon zonder aanvoerder Steven Berghuis, die rust kreeg. Feyenoord begon tam aan de wedstrijd en de eerste kans was dan ook voor de bezoekers, Vloet stuitte op Marsman. Daarna ging het tempo omhoog en dit resulteerde in paar kansen voor Feyenoord. Malacia trof de lat en Jorgensen zag de bal na een lob in de handen van de keeper eindigen.

Na rust kwam Feyenoord nauwelijks tot mogelijkheden. Ook het inbrengen van Berghuis en een rode kaart voor Heracles-speler Bakis bracht hier geen verandering in. Pas in de slotfase werd het een beetje gevaarlijk. Azarkan kreeg een kans, maar kon de bal niet controleren en Jorgensen kopte nog bijna raak.