Gaat Trump alsnog winnen? Komende week rechtzaak van 'Bijbelse proporties'

De veronderstelling van de mainstream media dat Joe Biden de verkiezingsoverwinning niet meer kan ontgaan, zou wel eens naïef kunnen blijken. Er blijkt overweldigend bewijs te zijn voor massale verkiezingsfraude, zowel fysiek als electronisch, aldus Sidney Powell, één van de advocaten in het juridische team van president Donald Trump.

Zaterdagavond maakte zij bekend dat er een rechtszaak ‘van Bijbelse proporties’ aan zit te komen. De explosieve claims van wijdverbreide kiezersfraude gaan met name over de Dominion verkiezingssoftware.

De rechtszaak die komende week aangespannen zal worden betreft omkoping van de gouverneur van Georgia, Brian Kemp, door Dominion. Het zal nog gekker worden; in een later stadium zal de top van de democratische partij rechtstreeks in staat van beschuldiging worden gesteld van het misbruiken van mogelijkheden van Dominion, waardoor Bernie Sanders in 2016 tijdens de Democratische voorverkiezingen verloor van Hillary Clinton.

De vele getuigen hebben aangegeven onder ede te willen verklaren over de volgende details in verband met het misbruik van de Dominion software:

- één van de gebruikte algoritmes in het Dominion-systeem telde de stemmen voor Biden voor 125 procent mee, en de stemmen voor Donald Trump werden voor 75 procent meegewogen;

- een ander algoritme gaf de democraten in één keer 35.000 niet bestaande stemmen erbij;

- er werden softwarematige aanpassingen aangebracht in de stemmachines ná de wettelijke sluitingsdatum voor wijzigingen;

- omkoping van overheidsfunctionarissen in Georgia waaronder dus zelfs de gouverneur, die op het allerlaatste moment een subsidie van 100 miljoen dollar goedkeurde voor het gebruik van Dominion software.

Bekijk het gehele interview met Sidney Powell hieronder: 


Het hele interview met Sidney Powell (Bron: YouTube)