Politieagent in arm gebeten door stomdronken kind na afbreken coronafeestje

Een politieagent in Vlaardingen is vannacht gebeten door een stomdronken kind nadat hij de jongen thuisbracht na een afgebroken coronafeestje. De agenten zien de actie door de vingers: 'Gezien de staat van het kind gaan wij er vanuit dat dit geen bewuste actie was. Hij was nog te ver heen'. Zo valt te lezen op het AD.

Op Instagram deelde een bij het voorval betrokken wijkagent de volgende omschrijving van het voorval:

Zojuist nam iemand een hap of zeg maar beet in de arm van mijn maatje. Toevallig ook nog eens mijn chef🤫.

We waren samen in dienst en wat is er nou precies gebeurd?

Er kwam een melding dat er geluidsoverlast zou zijn door een coronafeestje. Ter plaatsen hoorden we inderdaad harde muziek en bleek dat er meerdere minderjarige personen een feestje vierde.

De ouders waren niet thuis en achteraf bleek dat ze van niets wisten. Deze waren zachtjes gezegd totaal "not amused " toen we ze opbelden.

In de woning bleek ook een minderjarige te zijn die nog net niet laveloos was. We hebben de minderjarige de woning en diverse trappen afgetild en naar huis gebracht.

Het is altijd schrikken voor ouders als wij hun kind op deze wijze thuisbrengen. We hebben het kind naar binnen getild waarna alles eruit kwam.

We zijn de rotste niet en hebben kind hierna naar boven getild in hoop dat douchen, het kind zou opknappen. Doordat we het toch niet vertrouwden aangezien het gedrag iets veranderde hebben we een ambulance laten komen.

Deze deelde onze zorgen en hebben het kind meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

Tijdens het naar beneden tillen van het kind, werd mijn maatje gebeten door het kind. Zo zie je maar dat hulp verlenen pijn kan doen.

Gezien de staat van het kind, gaan wij er vanuit dat dit niet een bewuste actie was. Het kind was nog te ver heen.

Mijn chef neemt kind niets kwalijk en we hopen dat kind er weer snel bovenop komt.

Zo zie je maar wat de gevaren kunnen zijn van alcohol. Onbekend is of er eventueel ook andere middelen in spel waren of dat deze zonder mede weten zijn toegediend aan het kind.
.