Uitslag PSV - Willem II

PSV heeft zondagavond een makkelijke thuisoverwinning geboekt tegen Willem II. In de thuiswedstrijd wonnen de Eindhovenaren met 3-0 onder door twee assists van Denzel Dumfries.

Dumfries en Cody Gakpo zijn hersteld van het coronavirus en keerden direct terug in de basis bij PSV. De Eindhovenaren begon direct goed aan de wedstrijd. Vanuit een dieptepass van Pablo Rosario scoorde Philipp Max en na een goede twintig minuten was de wedstrijd al beslist nadat Mario Götze een voorzet binnen werkte.

Voor rust kon Willem II geen vuist maken, maar in de tweede helft kregen de Tilburgers twee goede kansen op de aansluitingstreffer, maar tot tweemaal toe wist PSV-doelman Yvon Mvogo de 2-1 te voorkomen. Niet veel later kreeg Derrick Köhn direct rood bij Willem II en nam PSV het initiatief weer over. In de slotfase maakte Donyell Malen nog de 3-0.