Uitslag PSV - ADO Den Haag

Ondanks een flink uitgedunde selectie vanwege corona heeft PSV de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag winnend weten af te sluiten. In Eindhoven werd het 4-0.

PSV begon sterk aan de wedstrijd en de 1-0 hing al snel in de lucht. Een strafschop die benut werd door Zahavi zorgde dan ook voor de voorsprong. ADO bood nauwelijks verweer en de voorsprong van PSV had toen al groter kunnen zijn als Pinas twee keer een inzet van Ihattaren op de lijn niet had wist te keren. Malen miste op slag van rust een enorme kans.

Kort na rust werd het dan wel 2-0. Madueke schoot van ver raak. Ook in de tweede helft boden de Hagenezen weinig tegenstand. PSV zorgde met treffers van invaller Thomas en Madueke dat de eindstand op 4-0 kwam.