Uitslag FC Emmen - Feyenoord

Feyenoord heeft op bezoek bij FC Emmen op het nippertje een overwinning geboekt. De 18-jarige Bannis was de matchwinner door in de blessuretijd de winnende 2-3 te scoren.

Feyenoord kende een dramatische start in Emmen. Binnen vijf minuten veroorzaakte keeper Marsman, die de geblesseerde Justin Bijlow verving, een penalty die vervolgens door Jansen werd benut. De Rotterdammers kregen nog meer tegenslag toen aanvoerder Berghuis met een blessure uitviel. Ook Emmen verloor echter hun captain, Jansen kreeg rood na een charge op Diemers. niet veel later kreeg Feyenoord ook nog eens penalty nadat Miguel Araujo in het strafschopgebied Naoufal Bannis, vervanger van Berghuis, onderuit had getrokken. Diemers bracht vervolgens de wedstrijd weer in evenwicht.

Het bleef enerverend in de eerste helft want een paar minuten later kwam Emmen weer op voorsprong. De Leeuw verraste Marsman met een ver schot. Nog voor rust werd het toch weer gelijk toen Toornstra de 2-2 maakte. In de tweede helft gebeurde een stuk minder. Feyenoord joeg met een man meer op de zege maar de schaarse kansen werden niet benut. Pas in de blessuretijd was het toch raak, Bannis kopte de bezoekers naar de overwinning.