Sadistische kippenneuker mag na zijn straf weer kippen houden

Een man (37) uit Bradford, Engeland die zijn vrouw zover kreeg dat zij hem filmde terwijl hij seks had met 29 kippen, mag na zijn gevangenisstraf van drie jaar opnieuw kippen als huisdier houden vanwege een procedurefout. Zo meldt de Daily Mail.

De perverse Rehan Baig heeft deze week drie jaar gevangenisstraf gekregen wegens het doden van verschillende witte en bruine kippen terwijl hij de kippen verkrachtte.

Als onderdeel van zijn straf had de rechter Baig uit Bradford, West Yorks, hem levenslang verboden nog dieren te houden, maar de rechter werd gedwongen terug te komen op deze beslissing.

Ondanks de 'verdorven' en 'perverse' daden met de kippen, werd Baig niet beschuldigd van wreedheden tegen de dieren en door deze procedurefout  is het levenslange verbod op vee opgeheven.

Rechter Richard Mansell QC zei: 'Ik heb geen macht om hem te verbieden dieren te houden.'

Hij suggereerde echter dat de officier van justitie de RSPCA zou willen raadplegen en de zaak aan de plaatselijke overheid zou willen voorleggen om te zien of er toch een verbod op het houden van dieren kan worden gegeven vanwege de extreme wreedheid jegens de kippen en een hond.

Baig werd opgesloten in Bradford Crown Court nadat hij walgelijke homevideo's had gepost waarin hij de kippen zwaar mishandelde, samen met gruwelijke beelden van seksueel kindermisbruik.

Op ander beeldmateriaal dat door de politie werd teruggevonden, is te zien dat Baig een hond seksueel heeft misbruikt.

'Baig heeft de kippen gedood door zijn perverse en verwerpelijke daden', zei officier van justitie Abigail Langford.

Baig werd 29 keer gefilmd door zijn vrouw, Haleema Baig (38), in de kelder van hun huis waar hij meerdere keren seks had met een aantal kippen. Zijn vrouw kreeg een voorwaardelijke straf van zes maanden nadat ze had toegegeven dat ze haar man had gefilmd, maar dat ze dit onder dwang van hem moest doen.

Een uitgebreider verslag van de rechtzaak waarbij de eis van drie jaar celstraf en het levenslang verbod op het houden van dieren door de rechter werd uitgesproken vind je hier in de Huffington Post.