Stuur Slaapmeisje en Milo naar hotel Okura

Vorige week werd er een crowdfunding gestart om te zorgen dat de 13-jarige Milo na het overlijden van zijn ongeneeslijk zieke moeder Linda in zijn ouderlijk huis kan blijven wonen. Linda is al sinds 2000 lid van FOK! onder de nickname Slaapmeisje. Ze heeft borstkanker in een vergevorderd stadium en heeft niet lang meer te leven. 

Op het moment dat ik van haar situatie hoorde besloot ik een wandeling van 80 kilometer te maken om de crowdfunding te ondersteunen. Omdat het streefbedrag al binnen enkele dagen behaald was is dat niet meer nodig, maar ik raakte in gesprek met Linda en vroeg haar of ze nog een grote wens had.

Dat heeft ze. Ze wil dolgraag een keer Japans eten in Hotel Okura in Amsterdam. Afgelopen week heb ik contact gezocht met Hotel Okura, en ze willen graag hun steentje bijdragen. Er zitten echter wel wat haken en ogen aan, want door de coronamaatregelen is dineren alleen mogelijk in combinatie met een hotelovernachting.

Op 24 oktober vertrek ik om 00:00 uur voor een wandeling van A(lkmaar) naar B(aarn). De originele slogan luidt van A naar Beter. Helaas kan ik Slaapmeisje niet beter wandelen, maar ik kan er hopelijk wel voor zorgen dat ze een onvergetelijke avond uit kan met haar zoon. Daarom ben ik een nieuwe crowdfunding actie gestart. Helpen jullie mee? Het beoogde bedrag omvat de hotelkosten, kosten voor het diner en vervoer van en naar het hotel. Alle donaties hiervoor gaan rechtstreeks naar Linda zelf toe. Helpen jullie mee om Linda en Milo een mooie herinnering te bezorgen? 

Update 17:57 uur
Inmiddels is er, binnen acht uur,  al een kwart van het beoogde bedrag gedoneerd. Dank aan alle helden die een donatie hebben gedaan  

Slaapmeisje en Milo  (Foto: Slaapmeisje)
Slaapmeisje en Milo (Foto: Slaapmeisje)