FOK! Wat een weer: een enkele bui

Vandaag is er een afwisseling van zon en wolkenvelden, plaatselijk komt er een bui voor. Op een enkele plek is een mistbank ontstaan, deze lost halverwege de ochtend op. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is boven land westelijk en zwak, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind noordwest en overwegend matig. In de loop van de dag wordt de wind overal west tot zuidwest en is zwak tot matig, 2-4 Bft.

Komende nacht is er vrij veel bewolking en in het westen kan af en toe lichte regen vallen. In het oosten en noordoosten zijn er opklaringen en daar kan plaatselijk (dichte) mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C in het oosten en noordoosten tot 9°C in het westen. De wind wordt zuidelijk en is zwak tot matig boven land. Langs de westkust wordt de wind (vrij) krachtig.

Dinsdag overdag zijn er wolkenvelden met in het westen eerst nog lichte regen. In de loop van de dag gaat van het oosten uit de bewolking breken. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind wordt zuidoost en is matig, aan de westkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Dreigende luchten in Zeeland (Foto: Scherpschutter)
Ook in Zeeland zagen we vandaag veel wolken. (Foto:Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!