NFL: Saint sneuvelen ondanks geweldige Kamara, Burkhead schittert bij Patriots

In de NFL hebben de New Orleans Saints onder leiding van de oude quarterback Drew Brees een tweede nederlaag geleden. De Green Bay Packers van Aaron Rodgers waren met 30-37 te sterk.

Halverwege hadden de Saints nog een 17-13 voorsprong, maar dankzij onder meer een 18-yard touchdown pass van Rodgers op Marcedes Lewis kwamen de bezoekers terug tot 27-27. In het vierde kwart gaf een 1-yard touchdown pass van Rodgers op Robert Tonyan twee minuten voor tijd de doorslag.

Bij de Saints schitterde Alvin Kamara: de running back was goed voor 139 receiving yards en twee touchdowns. Met name zijn tweede, waarmee hij de stand op 27-27 bracht, was van grote klasse: een 52-yard run waarbij hij zes verdedigers afschudde, acht als we de twee meetellen die door zijn ploeg werden gestopt.

Kamara kan het niet in zijn eentje af

De New England Patriots met quarterback Cam Newton hadden een helft nodig om de Las Vegas Raiders van zich af te schudden, maar wonnen met 36-20 - coach Bill Belichik is daarmee de derde ooit die 275 zeges pakt in de NFL. Vooral Rex Burkhead schitterde: de running back werkte drie touchdowns binnen en beukte de Raiders murw.