FOK! Wat een weer: wat regen

Welkom!

Er valt eigenlijk niet veel meer te vertellen dan dat het een aangename dag was gisteren. Zon en stapelwolken wisselde elkaar af en het bleef droog. Er stond vrijwel geen wind. Gewoon een prima dagje.

Vandaag ziet het er anders uit. Er is vrij veel bewolking en in de ochtend valt er overal wel wat regen. In de middag is het vooral in het noorden druilerig, terwijl het in het zuiden dan overwegend droog is. Later in de middag komt er een koufront over en kan er ook bezuiden de grote rivieren weer wat regen vallen. De meeste neerslag dus in het noorden zo'n 5 tot 10 mm.  De maxima liggen gemiddeld rond de 19 graden. In de regen wat lager, in de droge gebieden iets hoger. Er staat meer wind dan vandaag, namelijk kracht 4 tot 6 uit het zuidwesten.

Ook vrijdag en in het weekend kan er af en toe een beetje regen vallen, maar dat zal niet veel zijn. Daarna lijkt het voor lange tijd droog te blijven met meer zon en later ook hogere temperaturen.

Veel plezier!  

Meer weer op FOK!

Dreigende luchten in Haps (Foto: Charged)
Ook in Haps was het soms dreigend de afgelopen maand. (Foto:Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.