Man op klaarlichte dag mishandeld in Almere

Op zaterdag 29 augustus wordt een 43-jarige man uit Purmerend, na een woordenwisseling, op klaarlichte dag mishandeld voor de parkeergarage aan de Metropolestraat in Almere. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Tussen 14:30 en 15:30 lopen een man en zijn vriendin nabij de parkeergarage aan de Metropolestraat in Almere. Een andere forse man loopt hen tegemoet en botst tegen hen aan. Hierop volgt een woordenwisseling en een getuige haalt beide partijen uit elkaar. Hierna gaat iedereen zijns weegs.

Enige tijd later komt de forse man in zijn grijze Peugeot de garage uit en ziet het koppel waarmee hij de aanvaring had. Hij stapt uit en geeft de man een harde klap. De dader vertrekt dan in onbekende richting. Het slachtoffer moet in het ziekenhuis behandeld worden.

De man die de klap uitdeelde is een lichtgetinte man van tussen de 25 en 35 jaar oud, 1.75 m lang met een fors postuur. Hij draagt een stoppelbaardje en heeft groene ogen. Verder droeg hij op dat moment - onder andere - een lichtblauwe trainingsbroek en had een pet op.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook is het mogelijk om een tipformulier in te vullen. Daar kunnen ook eventuele beelden geupload worden. 

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!