FOK! Wat een weer: buitje?

De dag begint op veel plaatsen met lage bewolking en mistbanken, in het midden en westen plaatselijk ook dichte mist. Mist en lage bewolking lossen in de eerste helft van de ochtend op, waarna er perioden met zon zijn. In de middag ontstaan er opnieuw buien, sommige met onweer en hagel en windstoten tot maximaal 60 km/uur. In de loop van de avond wordt het weer meest droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 23°C aan de kust tot 27°C in het oosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag zijn er opklaringen en langs de westkust komt nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt tussen 18°C langs de kust tot lokaal 14°C landinwaarts. De zuid- tot zuidwestelijke wind is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

Dinsdag zijn er perioden met zon en in de loop van de ochtend ontstaan er stapelwolken. In de middag zijn er vooral landinwaarts enkele buien, soms met onweer. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 22°C aan de kust tot 25°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Vanmorgen om 9:30 uur, foto vanaf de (te) dure fietsbrug over het NH-kanaal in Purmerend (Foto: Pukeko)
Vanmorgen om 09:30 uur, foto vanaf de (te) dure fietsbrug over het NH-kanaal in Purmerend (Foto: Pukeko)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.