Feyenoord en FC Twente scoren niet in oefenduel

Het oefenduel van afgelopen middag tussen Feyenoord en FC Twente zal weinig mensen vermaakt hebben. de wedstrijd eindigde in een bloedeloze 0-0.

Kansen waren de gehele wedstrijd schaars. Het raken van de lat door Twente-speler Quincy Menig was één van de weinige hoogtepunten in de eerste helft. De grootste mogelijkheid voor Feyenoord kwam van Jens Toornstra, maar zijn inzet werd gekeerd door doelman Jeroen Drommel.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde en de vele wissels aan beide kanten maakten dat er ook niet beter op. De wedstrijd eindigde dan ook zoals die begon, 0-0.

"Het was een matige tot slechte wedstrijd. Belangrijkste was we het fysiek goed deden en dat je wat meer wedstrijdritme op doet. Ik vond de instelling ook minder vandaag," aldus feyenoord-coach Dick Advocaat, die ook roept dat zijn elftal nog versterkingen nodig heeft. of die er ook gaan komen is echter de vraag. "Ik hoorde Frank (Arnesen, technisch directeur, red.) zeggen dat dat onmogelijk is. Maar we moeten echt nog wel een centrale verdediger en een middenvelder hebben", aldus Advocaat.