Wielrenster (41) in kritieke toestand na ongeluk, getuigen gezocht

In de avond van zaterdag 8 augustus raakte een wielrenster zwaar gewond bij een ongeluk aan de Utrechtseweg in Renswoude. Er zijn aanwijzingen dat er andere mensen betrokken waren bij de val van de fietsster, die mogelijk dit ongeval opzettelijk hebben veroorzaakt. De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de gebeurtenissen die tot het ongeluk hebben geleid.

Op de warme zaterdagavond fietsten een vrouw met een man over de Utrechtseweg in Renswoude. Rond 19.45 uur ontstond er een ongeluk waarbij de 41-jarige vrouw viel en gewond raakte. Zij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en verkeert nog steeds in levensgevaar.

Na het ongeluk zijn er meerdere getuigen geweest die bij het slachtoffer in de buurt zijn gebleven. Er zijn ook getuigen die rondom het ongeluk in de buurt waren, maar die de politie nog niet heeft kunnen spreken. De politie wil hen graag spreken.

Ook is de politie op zoek naar vier mensen die op twee scooters reden. Mogelijk zijn zij betrokken geweest bij het veroorzaken van de val. Iedereen die meer informatie heeft over de gebeurtenissen van zaterdagavond wordt met klem verzocht zich te melden bij de politie. Dat is mogelijk via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.