FOK! Wat een weer: summer in the city!

Vandaag overdag is het vrij zonnig met vooral in de noordwestelijke helft ook af en toe sluierbewolking. Met maximumtemperaturen tussen 30°C in het noorden en plaatselijk 37°C in het zuidoosten van het land wordt het vrijwel overal tropisch warm. In het Waddengebied is er kans op enige verkoeling in de loop van de middag. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig.

In de nacht van zaterdag op zondag neemt de bewolking in de zuidwestelijke helft geleidelijk toe. Elders zijn er brede opklaringen. Het blijft overal droog. Met minima die uiteenlopen van 17°C in het noordoosten tot 21°C in het zuidwesten blijft het warm. De noordoostenwind is zwak, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer matig.

Zondag overdag wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af. In de middag is vooral in het zuiden en zuidwesten een enkele bui niet helemaal uitgesloten, op de meeste plaatsen blijft het echter droog. Het wordt op veel plaatsen opnieuw een tropische dag met maximumtemperaturen van 30°C in het noordwesten tot 35°C in het zuidoosten. In het noordwestelijk kustgebied blijft de temperatuur met 28°C iets achter. Er staat een matige, op de Wadden vrij krachtige noordoostelijke wind. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Fraaie lucht boven Cuijk (Foto: Charged)
Fraaie lucht boven Cuijk (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.