FOK! Wat eten we vandaag? #seizoensgroente

Elke woensdag en zondag bereiden users in ons subforum Culinesse à  gogo volgens een van tevoren bedacht thema een maaltijd. De algemene spelregels zijn simpel: op de bewuste dag maak je je gerecht en post je in de loop van de dag/avond een foto van je (mis)baksel in het thema-topic van die dag. Aanvullende voorwaarden worden per thema in het thematopic geplaatst. 

Vandaag gaan we creatief doen met seizoensgroenten! Een greep uit de seizoensgroentes voor de maand juli: andijvie, artisjok, aubergine,  bleekselderij, bloemkool, broccoli, chinese kool, koolrabi, rode biet, spinazie, spitskool, prei of warmoes. Je kunt de groente koken, bakken, stoven, wokken of gewoon rauw eten natuurlijk. 

Nieuwsgierig geworden naar de thema's die al geweest zijn of nog komen gaan? Hier vind je het overlegtopic. En natuurlijk de vraag van vandaag: wat is jouw favoriete groente?

Afbeelding: Pixabay
Afbeelding: Pixabay