FOK! Wat een weer: beetje zon, beetje regen

In het noordoosten komen er enkele opklaringen voor, elders is er veel hoge bewolking aanwezig. Overdag is er vooral in het noorden en westen bewolking, daar valt soms ook wat regen. In het zuiden en oosten zijn er zonnige perioden. De maxima liggen tussen 21°C in het noordelijk kustgebied en tegen 30°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en is zuidelijk, in de avond draait de wind naar west tot zuidwest. In het Waddengebied en boven het IJsselmeer is de wind eerst nog vrij krachtig. In de avond neemt de wind aan de westkust toe naar krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar dinsdag is het wisselend bewolkt met soms wat regen. De minima liggen rond 17°C. De wind is west tot zuidwest, matig, aan de kust vrij krachtig, eerst nog krachtig.

Morgen overdag zijn er zonnige perioden met vooral in het oosten nog een enkele bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noordwestelijk kustgebied tot 23°C in zuidoosten. De wind is westelijk, matig aan de noordwest- en noordkust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Vorige week maakte ik een treinrit in een historische trein in Duitsland
Vorige week maakte ik een treinrit in een historische trein in Duitsland

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.