FOK! Wat een weer: binnenlandse buien

Welkom!  

Na een vrij zonnige week alhier was het gisteren een grijze dag. Maar vandaag keren we hier weer terug naar het oude en vertrouwde weer van de afgelopen week. Gelukkig zijn qltel en Monique er dan weer, dan kunnen ze mij weer even aflossen. Anders val ik te veel in herhaling.

De afgelopen nacht heeft het hier en daar fiks geregend en vanmorgen trekt dit allemaal naar het noordoosten toe weg. In het westen klaart het dan op en blijft het verder droog, ik denk al rond koffietijd. In het binnenland gaan achter de regenzone nog wel een paar buien ontstaan. Ik denk echter niet heel erg zwaar en de kans op onweer is daarbij heel erg klein.

De maxima liggen tussen een bescheiden 18 graden aan zee tot ook wel een bescheiden 22 graden in het binnenland. De wind is eerst west, maar draait later naar zuid-zuidwest. Er staat best wel wat wind hoor, kracht 4 tot 6. In de avond zwakt de wind af. 

Maandag valt er een enkele bui en is het iets zachter. Voor de rest van de week zijn de temperaturen onzeker, in het binnenland is 25 graden mogelijk, maar misschien ook niet.   Wel blijft het op een lokale bui na, meest droog.

Fijne zondag!  

Meer weer op FOK!

Mooi weer en geen toeristen (Foto: Scherpschutter)
Geen toeristen op het mooie platteland van Zeeland. (Foto:Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.