Debiele BLM-aanhanger houdt 2-jarige blank kind in George Floyd-houding

Het is inmiddels al weer een aantal dagen geleden, maar dat maakt de actie van de 20-jarige Isaiah Jackson niet minder schokkend. Met zijn knie in de nek van een 2-jarig blank jongetje, waarbij een maatje van Jackson de armen van het huilende kind achter zijn rug bijeenhoudt.

"Zwarte levens doen ertoe, klootzakken", zo zette hij bij de foto, die inmiddels massaal via sociale media wordt gedeeld.

Jackson zit inmiddels in de gevangenis en het kind is voor de zekerheid naar het ziekenhuis overgebracht, maar hij blijkt geen lichamelijk letsel over gehouden te hebben aan deze grap.

De moeder van het kind en de vriendin van Jackson wist niks van deze foto, totdat ze door kennissen werd gewaarschuwd. Inmiddels was de politie al onderweg naar haar huis. Echter werden WhatsApp-berichten gedeeld waaruit bleek dat ze het eigenlijk helemaal niet zo erg vond, Jackson deed het kind volgens haar geen pijn.

De boze oma meldt dat het kind inmiddels veilig weer bij zijn vader is en daarbij gaf ze Jackson nog een waarschuwing. "Zodra je uit de gevangenis komt, kan je maar beter uit de buurt van een aantal mensen blijven."

Zwarte leraar Brian Papin wilde nog wel even reageren op de foto. "Nogmaals! Je doet het verkeerd! Je moet een knie in de nek leggen en de ander op de rug, dan net zolang naar voren leunen totdat hij stikt." Begrijpelijkerwijs is deze leraar op non-actief gesteld.