Distributiecentrum Bol.com overvallen

Het distributiecentrum van Bol.com aan de Pakketweg in Waalwijk is zondag 19 juli overvallen. Meerdere gewapende daders bedreigden twee beveiligingsmedewerkers. De medewerkers raakten niet gewond. Het is nog onduidelijk of er iets is buit gemaakt. De daders zijn nog voortvluchtig.

Uit de eerste verklaringen van de beveiligers blijkt dat de overval zondagochtend omstreeks 09.00 uur heeft plaatsgevonden. De daders zijn het bedrijfspand binnengedrongen en zijn er geruime tijd aanwezig geweest. De bedreigde medewerkers sloegen rond 14.50 uur alarm waarna de politie direct met meerdere eenheden ter plaatse ging. In de omgeving is nog naar de daders gezocht maar ze werden niet aangetroffen.

Ter plekke hebben rechercheurs sporenonderzoek gedaan en verklaringen van medewerkers opgenomen en worden camerabeelden uitgekeken. Het rechercheonderzoek is in volle gang. De politie is nog op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via WhatsApp.

Da's pech, pakket weg? (zo, die grap is vast gemaakt )