FOK! Wat eten we vandaag? #visineenjasje

Elke woensdag en zondag bereiden users in ons subforum Culinesse à  gogo volgens een van tevoren bedacht thema een maaltijd. De algemene spelregels zijn simpel: op de bewuste dag maak je je gerecht en post je in de loop van de dag/avond een foto van je (mis)baksel in het thema-topic van die dag. Aanvullende voorwaarden worden per thema in het thematopic geplaatst. 

Vandaag gaan we creatief doen met een vis in een jasje!  Nou ben ik persoonlijk echt geen visliefhebber; de enige vis die ik lust zijn (verse) kibbeling, vissticks of gerookte zalm. De enige vis in een jasje die ik jullie dus kan aanraden zijn de zelfgemaakte kibbelingen van Nick. Gebruik hiervoor wel verse kabeljauw, want dat is gewoon om te kwijlen zo lekker. Recept in de video! 

Nieuwsgierig geworden naar de thema's die al geweest zijn of nog komen gaan? Hier vind je het overlegtopic. En natuurlijk even vissen: wat is jouw favoriete vis in een jasje?