Politie zoekt kettingrukker in Goes

Op een parkeerplaats van een winkel aan de Westhavendijk in Goes is woensdagmiddag een vrouw op brute wijze van een ketting beroofd. De politie vraagt mensen om informatie over de straatrover.

Het incident gebeurde rond 13.40 uur. Een onbekende man rukte plotseling een ketting van de hals van een vrouw, die juist was wezen winkelen. Hij vluchtte op een fiets, die tegen de gevel van de winkel stond. De 40-jarige vrouw uit het Belgische Lint bleef ontredderd achter. Ze raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart naar deze - voor Goese begrippen - zeldzame straatroof.

Het signalement van de man is: ongeveer 1.75 meter en donker gemillimeterd haar. Hij droeg een zwart mondmasker tot over zijn neus, met een witte opdruk. De man was breed geschouderd, niet mager, maar ook niet dik. Hij droeg een grijze hoodie met een rits gesloten, een zwarte broek en zwarte schoenen.

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem, WhatsApp, of het tipformulier.