13-jarige neergestoken in winkelcentrum Rotterdam

Een 13-jarige jongen meldde zich zondagmiddag met een steekwond bij het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Vermoedelijk is hij kort ervoor in winkelcentrum Zuidplein gestoken met een mes. De politie zoekt de vermoedelijk ook minderjarige betrokkenen en spreekt graag met getuigen.

Even voor 16:00 uur liep de jongen het ziekenhuis aan de Montessoriweg binnen. Hij was aanspreekbaar en is voor behandeling opgenomen. Kort ervoor zou hij zijn gestoken in winkelcentrum Zuidplein, waarbij vermoedelijk twee eveneens minderjarige jongens betrokken waren. Wat voorafging aan het steekincident wordt onderzocht. Er is nog niemand aangehouden.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook is de politie op zoek naar beelden. Deze kunnen worden geupload via het tipformulier

Update 29-06 08:08 uur
De politie heeft zondag in het begin van de avond twee verdachten opgepakt. Desondanks blijft de politie op zoek naar getuigen en beelden van het incident.