Blizzard geeft meer details van Diablo IV

Blizzard Entertainment heeft een blog geschreven waarin we een update kunnen lezen over Diablo IV. Dit keer kijkt het team naar het ontwikkelingsproces en de status van het spel, met nieuwe in-game afbeeldingen en details.

Samenvattend: het team vertelt hoe ze omgaan met belangrijke mijlpalen in de ontwikkeling terwijl ze thuiswerken en geven een update over de functies die vorig jaar voor het eerst werden onthuld op BlizzCon. Ze geven ook inzicht in hoe storytelling in Diablo IV meeslepender zal zijn door het verbeteren van NPC-interacties en -gesprekken, hoe sommige multiplayer-functies zullen werken in de open wereld, samen met een update over items en voortgang, en meer. 

  • Een nieuwe kijk op een van de vijf regio's van Sanctuary: The Dry Steppes
  • Open wereld zal een grote rol spelen in Diablo IV en Camps zijn daarop geen uitzondering. Het team bespreekt hoe deze belangrijke locaties die door vijanden worden overspoeld, door spelers kunnen worden veroverd. Eenmaal veroverd, worden kampen buitenposten met vriendelijke NPC's en een waypoint-locatie.
  • Een nieuwe kijk op enkele in-game cinematics
  • De teamfilosofie over multiplayer in de open wereld en hoe ervoor te zorgen dat de wereld van Sanctuary in Diablo IV altijd gevaarlijk aanvoelt.

In de blog lees je alle details.

Diablo IV - Pre-alpha