Opblaaspop vervangt actrices bij opnames Bold and the Beautiful

Afgelopen woensdag zijn de opnames van de Amerikaanse soap-serie The Bold and the Beautiful hervat. Nadat scripts die waren herschreven om geen intimiteiten meer te bevatten zodat er ook op de set aan social-distancing zou kunnen worden voldaan niet werkten en de scripts diepgang misten werd besloten dat er voortaan een opblaaspop gebruikt zou worden als stand-in voor een van de personen bij erotische of intieme scenes.

Jaren geleden werd de pop in kwestie ingezet als lijk en bij het poseren van de pop in een liefdesscene bleek dit erg overtuigend te werken.

"Het is een geweldige pop en we zullen haar met de juiste pruik en make-up inzetten als stand-in voor onze vrouwelijke hoofdrolspelers," aldus schrijver Bradley Bell.

Voor nu zal gebruik worden gemaakt van slechts één pop, maar als de scenes overtuigend genoeg blijken te zijn zal worden geinvesteerd in extra poppen. Mogelijk zullen dan ook mannelijke poppen worden aangeschaft.

Naast de poppen overwegen de producers ook om real-life partners van de acteurs als stand-in te gebruiken in zoenscenes. Die zullen vooraf op Covid-19 worden getest en kunnen daarna met de juiste pruiken invallen voor de acteur die hun partner moet kussen en door slim knip en plakwerk moet het dan lijken alsof de acteur zijn of haar tegenspeler kust.

Opblaaspop ingezet bij opnames Bold and the Beautiful (foto: AliExpress)
Opblaaspop ingezet bij opnames Bold and the Beautiful (foto: AliExpress)