FOK! Wat een weer: kans op een bui

In het midden en noorden is het meest bewolkt en valt zo nu en dan lichte regen. Elders zijn er opklaringen en is de zon te zien. In de loop van de ochtend en middag ontstaan er in het zuiden enkele onweersbuien met een kans op hagel. Omdat de buien zich langzaam verplaatsen kan lokaal veel regen vallen. De maxima liggen rond 23°C. De wind is overwegend zwak uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar woensdag zijn er opklaringen en plaatselijk ontstaan mistbanken. De minima liggen rond 14°C. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Woensdag overdag zijn er eerst perioden met zon, maar al snel ontwikkelen zich stapelwolken. In het zuiden ontwikkelen zich in de middag en avond enkele flinke onweersbuien, mogelijk met hagel en lokaal veel regen. De maxima liggen rond 23°C. De wind is zwak tot matig, in het noorden en midden uit noordoostelijke, in het zuiden uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Avondzon in Arnhem (Foto: Charged)
Een fraaie avondlucht boven Arnhem. Onstabiliteit is zichtbaar. (Foto:Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.