Man (76) drie dagen na verkeersongeval overleden

De 76-jarige man uit Nederweert die in de nacht van zondag op maandag betrokken raakte bij een verkeersongeval is woensdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. 

Even na middernacht, van zondag op maandag 8 juni, ontstond er op de Wetering in Nederweert een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s. De drie inzittenden raakten daarbij gewond. Een echtpaar uit Nederweert en een 21-jarige man uit Helmond werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 76-jarige man uit Nederweert, de bestuurder van een van beide auto’s, is woensdag aan zijn verwondingen overleden. Zijn 73-jarige echtgenote kon maandag na behandeling in het Venlose ziekenhuis naar huis. Datzelfde geldt voor de 21-jarige bestuurder uit de andere auto. Hij werd behandeld in het ziekenhuis in Weert. De politie van Weert heeft via Facebook een getuigenoproep geplaatst. 

Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog geen contact hebben gehad met de politie worden verzocht om te bellen met 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.