FOK! Wat een weer: wolkenvelden

Vandaag zijn er wederom wolkenvelden, maar er is ook af en toe ruimte voor de zon. In de oostelijke helft kan er in de loop van de middag lokaal een enkele bui tot ontwikkeling komen. In de avond neemt juist in het westen de kans op enkele buien toe. De maxima komen uit tussen 16°C aan zee en ca. 21°C landinwaarts bij een zwakke veranderlijke wind. Langs de noordkust staat een matige, in de middag en avond mogelijk vrij krachtige, noordoostelijke wind.

In de nacht naar donderdag valt er in het westen eerst nog (buiige) regen. Daarna volgen er enkele opklaringen, maar aan het einde van de nacht raakt het in het noorden bewolkt en gaat het regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De noordoostelijke wind is zwak tot matig.

Donderdag overdag is het in het noorden overwegend bewolkt met af en toe regen. In het zuiden is er ruimte voor de zon en blijft het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van ca. 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De noordoostelijke wind wordt matig, aan zee later op de dag mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Een paard in de wei bij een mistige zonsopkomst (Foto: Kla)
Een paard in de wei bij een mistige zonsopkomst (Foto: Klapmongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.