Vrouw graaft (zichzelf uit) haar graf

Een vrouw uit Oekraïne stond oog in ook met de dood nadat zij toegetakeld was door twee mannen. Uiteindelijk heeft zij het overleefd.

Het leek twee dronken mannen leuk om bij iemand in te breken, toe te takelen en het graf te laten graven. Het 57-jarige slachtoffer werd bewusteloos geslagen met een honkbalknuppel.

In de avond namen ze haar mee naar een begraafplaats, waar ze de vrouw wekten door water over haar gezicht te gooien. Zij werd gedwongen een graf te graven en erin te gaan liggen. "Ik lag in het graf met mijn gezicht naar beneden en plots begonnen ze het graf te vullen met zand. Ik bedekte mijn gezicht met mijn handen om te kunnen ademen. Ik hoorde hen de hele tijd lachen en praten over hoe ze mijn familie zouden vermoorden. Toen ze klaar waren, vertrokken ze”, vertelt ze in de Daily Mail.

De vrouw kon gelukkig uit haar graf komen en kroop enkele kilometers naar huis. Daar verloor ze haar bewustzijn. De volgende dag trof haar zus haar op de grond aan. "Ze had blauwe plekken en bloed in haar gezicht, dat zwart en opgezwollen was. Ik herkende haar amper", zegt een naaste tegen de krant.

In het ziekenhuis is een hersenschudding, gebroken neus en kaak en verschillende kneuzingen over haar gehele lichaam vastgesteld.

De daders zijn opgepakt door de politie en riskeren een celstraf van tien jaar.