'Je mot effe dat teringkleine beetje verstand gebruike'

Voor alle mensen die na ruim drie weken de afgekondigde maatregelen nog steeds niet begrijpen, vlak na de toespraak van Rutte schreef user mazaru een uitleg in Jip en Janneke taal die we graag even delen met al die hardleerse idioten die voor de lol samenscholen en de maatregelen overtreden. 

"Je mot zo veel mogelijk binne blijve. Je mot ff dat teringkleine beetje verstand gebruike en nou niet gaa lopen pijpzeike dat je 3 weken met je pleurisjong thuis zit en niet weet wat je dr mee aan moet. Want als ie nou zo veel mogelijk met je muil thuis blijf in plaats van buite te gaan lope te lope, dan blijft dat jong nog langer thuis.

Kijk, we worre allemaal ziek, maar de kunst is dat we allemaal maar een beetje ziek lope te legge, zodat die corona lijerts gewoon behandeld kenne worden. Je moet maar veel plee papier kope want we schijte 7 kleure stront. Kijk, heel de pleurisbende op slot rotten dat gaat niet lope te werken (die kakkerts noemen dat lock down) maar je loopt t enket uit te stelle en dan worrie ziek als t weer open gaat. Dus wat je met je eigewijze muil mot doen is 3 weke binnen blijven.

En lekker een kapsalon bestellen. Want als ie dat nie doet pleurt Mo’tje die shoarma tent daluk dicht en dan ken je dat pokkejong ook niet meer naar t pleintje sturen. En dan mot de kappert en Ling of Ping van de nageltjes ook dicht en dan lopen we de daluk bij als een stel verlepte Anita’s van de Keileweg.

Kijk, die zzp’erts en zwartwerkerts die hebben wel ff te vrete sociaal als dat we zijn. Maar als de teringzooi een jaar op slot gaat hebbie dr geen tyfus aan als enkelt wiet in de moestuin staat dan mot je echt groenvoer gaan verbouwe. Dus. Je hebt geen klote aan de versatsie en dior tassie uit Turkije, het enige wat je met je muil moet doen is met je zuiger op de bank binne blijve.

Dus, blijf binne dan word dat jong eerst ziek en immuun en dan kenne die zusters dokters goed voor jullie zorge."