Politie zoekt vader na gezinsdrama in Etten-Leur

Naar aanleiding van een melding troffen agenten zaterdag rond 18:15 uur vier overleden mensen aan in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur. Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf.

Meerdere agenten stapten zaterdag aan het begin van de avond een woning binnen aan de Dasseburcht in Etten-Leur. In deze woning lagen vier overleden mensen. Deze vier mensen zijn de bewoners van de woning. Het gaat om een familie bestaande uit oma, moeder en twee jonge kinderen. Naar de vader van het gezin is de politie nog op zoek in verband met mogelijke betrokkenheid bij dit incident. Daarnaast maken ze zich ook zorgen om zijn welzijn. Om deze reden heeft de politie een foto vrijgegeven in de hoop om hem zo snel mogelijk te vinden.

Onderzoek
Direct nadat de vier overleden mensen werden gevonden, startte de recherche een grootschalig onderzoek. De Forensische Opsporing betrad gisteravond de woning voor uitgebreid sporen onderzoek. Daar zijn zij de hele avond en nacht mee bezig geweest en verwacht wordt dat dit vandaag de gehele dag nog voortduurt. De tactische recherche heeft direct een buurtonderzoek gehouden bij de direct omwonenden. Er is een Team Grootschalig Onderzoek opgestart met ongeveer 15 rechercheurs van verschillende afdelingen.

Brandweer
Voor de agenten die als eerste ter plaatste kwamen was het niet duidelijk wat er in de woning gebeurd was. Voor hun eigen veiligheid hebben zij de brandweer laten komen om metingen te doen. In verschillende media is de inzet van de bandweer geïnterpreteerd als een losstaande melding stankoverlast in de woning, dat is dus geen correcte informatie.

De politie wil graag weten wat er in de woning is gebeurd. Mensen die meer over het gezin kunnen vertellen worden verzocht de politie te bellen via 0900-8844. 

Update 14:02 uur
De politie heeft inmiddels ook de naam van de vader vrijgegegen. Het gaat om de 33-jarige Onur K. 

Bericht is op verzoek van de politie geanonimiseerd.