Rumag wenst critici corona toe

Rumag, dat bedrijf dat slogans van anderen steelt en het voorziet van puntjes tussen elk woord, ligt onder vuur. Ze kregen kritiek van mensen die hun zogenaamde Ik-Deug Corona-actie doorprikten. Reactie van Rumag: krijg lekker corona.

Rumag maakt al tijden kleding met gestolen quotes. Nu hebben ze ook een coronalijn, zoals mondkapjes en T-shirts. Quote dook erin en ontdekte wat vreemde dingen. Voor een normaal T-shirt van Rumag betaal je 25 euro inclusief verzending (dat ongeveer 3 euro kost). Nu kun je een coronashirt kopen waarvan 10 euro naar het Rode Kruis gaat. Fideel zou je zeggen. Ware het niet dat je nu ineens 7 euro verzendkosten moet betalen, wat ze nog steeds maar 3 euro kost. Enfin, Quote rekende uit dat Rumag aan de pandemie tienduizenden euro's overhoudt. En dat is nog vóór het belastingvoordeel van geld geven aan een goed doel.

Rumag en mede-eigenaar Humberto Tan ontkennen (nu) dat ze er geld aan overhouden. Op Twitter geloven ze er niets van en dus postte Rumag een statement dat deze critici (zelf noemen ze hen haters) corona kunnen krijgen. Symphatiek.

WIL.JE.WEL.HET.RODE.KRUIS.STEUNEN.MAAR.NIET.RUMAG.RIJK.
MAKEN.STORT.DAN.GEWOON.RECHTSTREEKS.OP.HET.RODE.KRUIS.

www.rodekruis.nl