FOK! Wat een weer: bewolkt

Het is overwegend bewolkt en soms valt er lichte regen of motregen. In het zuiden is het aanvankelijk nevelig en lokaal komt er ook mist voor. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noorden tot lokaal 15°C in het zuidoosten van het land. De wind is zwak tot matig, in het zuiden overwegend zuidwestelijk, in het noorden noordoostelijk. In de loop van de dag wordt de wind overal noordoostelijk.

Komende nacht is het bewolkt en in het zuiden valt er lokaal wat lichte (mot)regen. Het koelt af naar ca. 6°C in het zuiden en 4°C in het noorden waar de bewolking wat dunner is. De noordoostelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vrijdag overdag is het overwegend bewolkt en in het zuiden kan lokaal (mot)regen vallen. In het uiterste noorden breekt de bewolking in de loop van de middag en gaat de zon af en toe schijnen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Meer weer op FOK!

Erg mooie lucht boven het huis van Charged in de omgeving van Cuijk
Erg mooie lucht boven het huis van Charged in de omgeving van Cuijk

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.