FOK! Wat een weer: geen weerbericht meer i.v.m corona

Laatste weerbericht!!!!

Helaas beste mensen, het coronavirus heeft ook de weercrew bereikt. In overleg met de Admins is besloten om tot nader order géén weerberichten meer te plaatsen i.v.m het besmettingsgevaar. Ook wij zijn in strikte afzondering geplaatst en mogen op géén enkele wijze contact met FOK! hebben. 

Dat wil dus zeggen dat wij niets meer mogen posten of reageren op FOK! Dat zal wel even wennen worden. Gelukkig zijn er nog genoeg crewleden die het weerbericht in een andere vorm kunnen maken, maar let op.. de naam FOK! Wat een weer... is besmet en mag dus zeker NIET worden gebruikt!!!

Wanneer we er weer zijn? Geen idee. Zolang ik, Monique of Frank een kuchje laat of moet niezen is geen enkele FOK-user veilig. We willen het allerergste voorkomen, vandaar deze drastische maatregel. 

Ik kan tenslotte alleen nog meedelen dat er de afgelopen 24 uur plaatselijk weer zo'n 20 mm gevallen is. Ook is nog het vermelden waard dat vandaag de meeste regen in het zuiden valt. Ook in het noorden blijft het niet helemaal droog, daar draven enkele buien op. In het midden lijkt het wel grotendeels droog te blijven. In de avond kan de regen zich nog wel iets uitbreiden. Met een graad of 12 is het best wel aangenaam. De wind zwakt ook wat af. 

De weersverbetering hangt nog steeds in de lucht. Met name vanaf zondag lijkt het echt zonniger te worden en ook met aangename temperaturen, maar het hogedrukgebied moet wel op de juiste plaats liggen.

Zo, nu ga ik in quarantaine. 

Het ga jullie goed, en hopelijk overleven we het! 

Meer weer op FOK!

verbod (Foto: verbod)
Verbod op het weerbericht.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.