"E3 gaat mogelijk niet door"

De E3 gaat toch misschien niet door. Afgelopen dagen Twitterde de organisatie achter de E3 dat zij er nog steeds het volle vertrouwen in hebben dat de grootste gamebeurs van de wereld door gaat, maar nu Los Angeles, de stad waar het allemaal plaats vindt, de noodtoestand heeft afgekondigd, komt het toch allemaal op losse schroeven te staan.

Met nog een kleine 3 maanden te gaan wordt het vrij lastig voor grote uitgevers en ontwikkelaars om een nieuwe locatie te vinden om de journalisten en bezoekers die het aantrekt te huisvesten. Tijdens deze week wordt er veel reclame gemaakt en het meeste daarvan wordt nu voorbereid. Sony had al aangegeven dat zij niet aanwezig zullen zijn, en het zou ons niet verbazen als andere grote namen eieren voor hun geld kiezen en het anders gaan aanpakken.

De E3 lag al onder vuur vanwege afnemende belangstelling van onder andere Sony. Als het dit jaar niet door gaat, zou het Corona niet alleen menselijke slachtoffers maken, maar ook wel eens de E3 over de kling jagen.