Gratis mee op wereldreis voor leuke meid

De meeste FOK!kers komen hun zolderkamer niet af natuurlijk, maar voor die enkele avontuurlijke dame hier op FOK! staat er nu een perfect aanbod op Marktplaats. Een 45-jarige zakenman wil graag een zeilreis rond de wereld maken met een leuke dame en in ruil daarvoor hoef je alleen maar voor de kapitein te zorgen.

"Ik ben een succesvol zakenman van 45 die de komende maanden mijn bedrijf gaat verkopen. Daarna zal ik op mijn zeiljacht een wereldreis gaan maken, zonder geplande einddatum", zo legt de avonturier uit in de advertentie.

"De eerste bestemming is Kaapstad, daar zal ik richting het oosten varen - India -Thailand - Australië - Nieuw-Zeeland - alles ligt open. Het oorspronkelijke plan was alleen te gaan, maar nu denk ik dat ik het leuk vind als er een mooie vrouw met me mee reist. Alles is inbegrepen, ik zorg en betaal voor alles", zo doet de zakenman zijn plan uit te doeken.

Uiteraard zit er nog wel een klein addertje onder het gras. "Wat ik zoek is een vrouw die in ruil voor deze ervaring voor haar kapitein zorgt. Dat betekent dat je in staat bent jezelf in dienst van mij te plaatsen gedurende de hele reis." Maar dat lijkt ons een niet meer dan billijke tegenprestatie.

Omdat lengte voor veel vrouwen belangrijk is, deelt de zakenman ook deze nog even voor de geïnteresseerde dames. "Dit is een 100 procent serieuze oproep, mijn schip wordt te water gelaten op 8 april, het is een 15 meter lang luxe zeiljacht."

Het Martkplaats-imago van deze succesvolle kapitein belooft weinig goeds. Er zijn twee recensies met het weinige hoopvolle resultaat van één van de vijf sterren. Vanessa had een slechte ervaring betreffende het onderwerp 'huishoudelijke hulp' en Arrie was ontevreden over een salontafel.

Wie het nu helemaal zeker weet en mee wil kan hier terecht op Marktplaats. Omdat we niet zeker weten hoe lang de advertentie zal blijven staan hebben hieronder voor de zekerheid nog even de inhoud van de advertentie: