Pedo-voorvechter klopt bij Amnesty International aan

Op de valreep van 2019 laat pedo-voorvechter Norbert de Jonge opnieuw van zich horen. Dit keer met een smeekbede, gericht aan onder meer Amnesty International en Human Rights Watch, waarin hij smeekt om in te grijpen. In een zes pagina's tellende PDF getiteld 'Voor pro-pedoactivisten verboten' zet hij uiteen hoe pedo's gediscrimineerd worden en hoe collega-pedo Martijn Uittenboogaard al jarenlang geterroriseerd wordt.

Lees ook: Pedo is boos: 'anti-discriminatiewet discrimineert pedo's'

Hij begint zijn brief met de woorden: "Al meer dan vijftien jaar is bij het grote publiek bekend dat mijn goede vriend Marthijn Uittenbogaard en ik ook pedoseksuele gevoelens hebben, en dat wij pleiten voor de legalisatie van vrijwillige pedoseksuele contacten. Wij zijn pro-pedoactivisten en hebben geen strafblad."

Vervolgens haalt hij en passant nog even de holocaust aan: "Te veel mensen die na de Holocaust zeggen "Never forget" denken daarbij enkel aan Joden. Te veel mensen die na de dood van Fortuyn zeggen "Laten wij waken over de vrijheid van het spreken" denken daarbij enkel aan de rechtse politieke richting. Wij willen een intellectueel debat aangaan, maar mede-onderworpenen verzoeken ons zelfmoord te plegen, en machthebbers mis-karakteriseren ons en onze standpunten, en helpen tegelijkertijd onze democratische rechtsstaat om zeep. Ondertussen wordt buitenshuis ons doen en laten heimelijk geobserveerd vanuit politieauto's, zegt het Openbaar Ministerie ons online op de voet te volgen, en leven wij voortdurend in angst dat we (ongegrond) huiszoeking gaan krijgen."

Ook misbruikt hij de kersttoespraak van de koning om zijn zin door te drammen: "In Nederland is sprake van intellectuele genocide. Gisteren zei onze koning tijdens de kersttoespraak: "Uiteenlopende opvattingen horen natuurlijk bij een open samenleving." Amnesty International, Human Rights Watch en LVTD, grijp in!"

Lees ook: Koning: 'Streven naar geluk mag geen obessie worden'

Hij besluit zijn brief met de dramatische woorden: "Wat het allemaal nog erger maakt, en dit is een feit dat ik straks als mening mogelijk niet meer legaal mag uiten in Nederland, is dat ook het kinderen hun seksueel zelfbeschikkingsrecht niet gunnen een onrechtmatige inperking van (hun) vrijheid is. Ik voel me omsingeld door idioten die door het taboe op pedofilie en onder het mom van "bescherming" (van kinderen en de rechtsorde) grondrechten kapot aan het maken zijn. Wat een niveau..."