Themesong van serie Baantjer - Het begin uitgebracht

MY BABY heeft de themesong gemaakt, voor de serie Baantjer het Begin. De track ‘Everything’, door MY BABY speciaal voor de serie geschreven en gecomponeerd is te horen als intro van iedere aflevering. De band voorzag de gelijknamige film tevens van een titelsong ‘Seeing Red’. Niet alleen regisseur Arne Toonen was onder de indruk, ook hoofdrolspeler Waldemar Torenstra vindt dat de band perfect gehoor geeft aan het gevoel van de serie; een authentieke, hedendaagse sound met een rauwe vibe. De sound van MY BABY is een hypnotiserende mix van rock, folk en dance. ‘Everything’ wordt als single uitgebracht. De track is vanaf vandaag te beluisteren via alle digitale platforms.

Arne Toonen (regisseur): "MY BABY stond al een tijdje op mijn radar en kwam regelmatig terug in mijn eigen Spotify playlists. Ik heb ze live bewonderd op Lowlands. En toen we bezig waren met een titelsong voor de film was één en één meteen twee. ‘Seeing Red’ viel onmiddellijk op qua sound en raakte exact de juiste snaar voor de sfeer van Baantjer het Begin. Ik was daarom super hyped dat ze bereid waren om een nieuwe track te produceren die we mochten gebruiken als themesong voor de serie."

Joost van Dijck van MY BABY: We hebben de spanning en rauwheid van de serie trachten te vangen in een titeltrack waarin we een dienst net buiten ons straatje draaien. Wij zijn erg blij met het resultaat ‘Everything’ gaat over de spanning die kan oplopen in een verhoorkamer, fysiek dan wel metafysisch. We zijn erg vereerd dat we de kans kregen om de nieuwe titel track te schrijven voor deze serie."